Maanrakennuspalvelut

Yli 20 vuotta timantinkovaa ammattitaitoa peruskalliosta aina nurmenleikkuuseen asti.

Teemme Kymenlaakson ja naapurikuntien alueella salaojitukset, pihan muotoilut, nurmien perustukset, piikkaukset, työmaan maa ja jäteainesten kuljetukset. Yhteistyökumppaniemme kanssa saamme hoidettua isot ja pienet työt avaimet käteen periaatteella tai muutoin sovitussa laajuudessa.

Kysy rohkeasti. tarjous@kuuselagroup.fi

Paina tästä lähettääksesi tarjouspyynön.

 

Kaivinkone 2.8 t + kuljettaja

Minimiveloitus yksi työtunti.

Työmies kaivinkoneen kuljettajan apuna tarvitaan työn tehokasta etenemistä, turvallista suorittamista ja viimeisteltyä lopputulosta varten. Poikkeukset sovitaan erikseen. Katso tiedot alempana.

Isommat kaivinkoneet ja piikkaustyöt hinnoitellaan erikseen sopimuksen mukaan.

Pienkuormaaja 1.2t + kuljettaja

Minimiveloitus yksi työtunti.

Samalla työmaalla kaivinkoneen kanssa ollessa laskutetaan vain päivävuokra.

 

Koneiden, tarvikkeiden ja maa-ainesten kuljetus työmaalle ja pois työmaalta

Maa-ainesten sekä 2.8 t kaivinkoneen tai pienkuormaajan kuljetukset sekä pitkien/isojen tavaroiden tuomiseen tai viemiseen työmaalta käytössämme on kuorma-auto sekä pakettiauto, kuljettaja ja tarvittaessa peräkärry riippuen tarpeesta.

Työmies, tarvikkeet, tarvikkeiden ja vuokralaitteiden haku sekä kuljetus

Työmiehen tehtäviin kuuluvat myös esim.  täryttäminen, putkien laitto, täytemaiden siirto pienkuormaajalla, mullan ja soran viimeistelylevitykset käsin yms.

Tarvikekulu

Lisätään jokaiseen työmaahan niiltä päiviltä kun niitä tarvitaan., sisältää yleisimmät salaoja ja maanrakennustöissä tarvittavat käsityökalut, pienkoneet ja laitteet.

Kotitalousvähennys

Yrityksemme on merkitty ennakkoperintärekisteriin ja näin ollen voit hakea kotitalousvähennystä omassa verotuksessasi. Vähennystä voidaan myöntää korjaus- ja kunnossapitotöistä vakituisen tai vapaa-ajan asunnon pihalla. Muista kuitenkin itse varmistaa kohteesi vähennyskelpoisuus veroviranomaiselta!

Vähennys vuonna 2023 on 40% laskutetusta verollisesta työstä ja korkeintaan 2250e / henkilö, omavastuu 100e.
Puolisot voivat yhdessä hakea vähennystä korkeintaan 4500e.

 

Yllä muutamia otoksia töistämme.